TOP POLISH WITH PTFE 500ml

SEATEC Diamond Boat Care on ammattilaisten veneen hoito tuotesarja. Nämä tuotteet sopii lasikuitu, ruostumaton teräs, ja muovi pinnoille. SEATEC Diamond Boat Care tuotteet puhdistaa, ylläpitää ja suojaa veneesi pinnat pitkäksi aikaa säilyttäen hyviä tuloksia. 

TOP POLISH WITH PTFE on erinomainen tuote, joka sisältää PTFE (Teflon). Kehitetty erityisesti veneille ja purjeveneille. Tuotetta on helppo käyttää ja sillä helposti saa maksimaalista kiiltoa pintaan. SEATEC Top polish with PTFE tarjoaa optimaalisen suojan koko veneily kaudelle. 

Käytä ensiksi SEATEC Hull Cleaner joka poistaa saippua jäämiä ja veden tahroja. Voit lisäksi voit käyttää SEATEC Top Cleaner joka poistaa lian, rasvan, öljyn ja vanhoja vahan ja silikonin kerroksia. Levitä SEATEC Top polish with PTFE kostealla liinalla, sienellä tai kiillotuskoneella, kunnes haluttu lopputulos on saavutettu. Anna pinnan kuivua, kunnes pinnalle on muodostunut valkoinen kalvo. Lopuksi hiero alue kuivalla, puhtaalla, nukkaamattomalla liinalla. Muista pestää pinnat säännöllisesti SEATEC WASH &WAX pesuaineella. 

Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen kansallisia tai alueellisia määräyksiä.

Pidä tuote lukittuna ja poissa lasten ulottuvilla.  

19.90 €
Please select variants first

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista:


TOP POLISH WITH PTFE 500ml

SEATEC Diamond Boat Care on ammattilaisten veneen hoito tuotesarja. Nämä tuotteet sopii lasikuitu, ruostumaton teräs, ja muovi pinnoille. SEATEC Diamond Boat Care tuotteet puhdistaa, ylläpitää ja suojaa veneesi pinnat pitkäksi aikaa säilyttäen hyviä tuloksia.  TOP POLISH WITH PTFE on erinomainen tuote, joka sisältää PTFE (Teflon). Kehitetty erityisesti veneille ja purjeveneille. Tuotetta on helppo käyttää ja sillä helposti saa maksimaalista kiiltoa pintaan. SEATEC Top polish with PTFE tarjoaa optimaalisen suojan koko veneily kaudelle.  Käytä ensiksi SEATEC Hull Cleaner joka poistaa saippua jäämiä ja veden tahroja. Voit lisäksi voit käyttää SEATEC Top Cleaner joka poistaa lian, rasvan, öljyn ja vanhoja vahan ja silikonin kerroksia. Levitä SEATEC Top polish with PTFE kostealla liinalla, sienellä tai kiillotuskoneella, kunnes haluttu lopputulos on saavutettu. Anna pinnan kuivua, kunnes pinnalle on muodostunut valkoinen kalvo. Lopuksi hiero alue kuivalla, puhtaalla, nukkaamattomalla liinalla. Muista pestää pinnat säännöllisesti SEATEC WASH &WAX pesuaineella.  Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen kansallisia tai alueellisia määräyksiä. Pidä tuote lukittuna ja poissa lasten ulottuvilla.  

19.90 €

POLISH & WAX 500ml 2in1

SEATEC Diamond Boat Care on ammattilaisten veneen hoito tuotesarja. Nämä tuotteet sopii lasikuitu, ruostumaton teräs, ja muovi pinnoille. SEATEC Diamond Boat Care tuotteet puhdistaa, ylläpitää ja suojaa veneesi pinnat pitkäksi aikaa säilyttäen hyviä tuloksia. Tämä tuote on yhdistelmä sekä kiillotus tahna ja vaha. Se korjaa helposti vaurioituja ja haalistuneita pintoja, sekä poistaa pieniä naarmuja, tahroja ja raitoja. Tämä tuote varmistaa veneellesi korkea kiiltoa ja suojaa koko kaudelle. Tuote tarkoitettu koville pinnoille tai materiaaleille, kuten esim. hartsi, maalattu teräs, puu tai ruostumaton teräs. Tuote toimii easy-on-easy-off periaatteella.  Käytä ensiksi SEATEC Hull Cleaner joka poistaa saippua jäämiä ja veden tahroja. Voit lisäksi käyttää SEATEC Top Cleaner joka poistaa kevyen lian, rasvan, öljyn ja vanhoja vahan ja silikonin kerroksia. Levitä SEATEC 2 in 1 POLISH & WAX kostealla liinalla, sienellä tai kiillotuskoneella, kunnes haluttu lopputulos on saavutettu. Anna pinnan kuivua, kunnes pinnalle on muodostunut valkoinen kalvo. Lopuksi hiero alue kuivalla, puhtaalla, nukkaamattomalla liinalla. Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen kansallisia tai alueellisia määräyksiä. Pidä tuote lukittuna ja poissa lasten ulottuvilla.  

19.90 €

PRO POLISH 500ml

SEATEC Diamond Boat Care on ammattilaisten veneen hoito tuotesarja. Nämä tuotteet sopii lasikuitu, ruostumaton teräs, ja muovi pinnoille. SEATEC Diamond Boat Care tuotteet puhdistaa, ylläpitää ja suojaa veneesi pinnat pitkäksi aikaa säilyttäen hyviä tuloksia. Tämä ammattilaisten kehittämä karkea kiillotus tahna tarkoitettu korjaamaan pahasti haalistunutta, värjäytynyttä tai vanhaa pintaa. Tämä kiillotus tahna poistaa erinomaisesti syviä naarmuja, vanhoja tahroja ja raitoja. Kiillotus tahna tarkoitettu koville pinnoille tai materiaaleille, kuten esim. hartsi, maalattu teräs, puu tai ruostumaton teräs. Levitä tahnaa kostealla liinalla, sienellä tai kiillotuskoneella. Käytä voimakasta liikettä, kunnes haluttu lopputulos on saavutettu. Anna pinnan kuivua, kunnes pinnalle muodostuu valkoinen kalvo. Lopuksi hiero alue kuivalla, puhtaalla, nukkaamattomalla liinalla.  Varoitus: Tuote on haitallinen vesieliöille. Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen kansallisia tai alueellisia määräyksiä. Pidä tuote lukittuna ja poissa lasten ulottuvilla. Lue huolellisesti pakkausselosteen!  

19.90 €

WASH & WAX 500ml

SEATEC WASH & WAX on vahaa sisältävä, erittäin riittoisa, hoitava shampoo, joka sopii lasikuitu, ruostumaton teräs, ja muovi pinnoille. Shampoo puhdistaa, ylläpitää ja suojaa pinnat pitkäksi aikaa antaen hyviä ja pitkäkestoisia tuloksia. Shampoo sisältää esikäsittely aineen joka auttaa puhdistaa vaikeimmankin lian. Se pesee, vahaa ja kiillottaa. Auttaa suojamaan pintoja ja säilyttämään loistavaa pesutulosta. Sekoita 25ml SEATEC WASH & WAX ämpärilliseen lämmintä vettä (noin. 8 litraa). Pyyhi puhdistettavan pinnan sienellä tai pehmeällä harjalla. Huuhtele pois puhtaalla vedellä. Ei vaadi manuaalista kuivausta. SEATEC WASH & WAX on erittäin riittävä, 500ml tuotetta riittää noin 20 pesuun (huom. riippuen pestävän alueen koosta). Varoitus: Tuote on haitallinen vesieliöille. Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen kansallisia tai alueellisia määräyksiä. Tuote sisältää biosidiä, käytä varoen. Pidä tuote lukittuna ja poissa lasten ulottuvilla. Lue huolellisesti pakkausselosteen!  

14.90 €