POLISH & WAX 500ml 2in1

SEATEC Diamond Boat Care on ammattilaisten veneen hoito tuotesarja. Nämä tuotteet sopii lasikuitu, ruostumaton teräs, ja muovi pinnoille. SEATEC Diamond Boat Care tuotteet puhdistaa, ylläpitää ja suojaa veneesi pinnat pitkäksi aikaa säilyttäen hyviä tuloksia.

Tämä tuote on yhdistelmä sekä kiillotus tahna ja vaha. Se korjaa helposti vaurioituja ja haalistuneita pintoja, sekä poistaa pieniä naarmuja, tahroja ja raitoja. Tämä tuote varmistaa veneellesi korkea kiiltoa ja suojaa koko kaudelle. Tuote tarkoitettu koville pinnoille tai materiaaleille, kuten esim. hartsi, maalattu teräs, puu tai ruostumaton teräs.

Tuote toimii easy-on-easy-off periaatteella. 

Käytä ensiksi SEATEC Hull Cleaner joka poistaa saippua jäämiä ja veden tahroja. Voit lisäksi käyttää SEATEC Top Cleaner joka poistaa kevyen lian, rasvan, öljyn ja vanhoja vahan ja silikonin kerroksia. Levitä SEATEC 2 in 1 POLISH & WAX kostealla liinalla, sienellä tai kiillotuskoneella, kunnes haluttu lopputulos on saavutettu. Anna pinnan kuivua, kunnes pinnalle on muodostunut valkoinen kalvo. Lopuksi hiero alue kuivalla, puhtaalla, nukkaamattomalla liinalla.

Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen kansallisia tai alueellisia määräyksiä.

Pidä tuote lukittuna ja poissa lasten ulottuvilla.  

19.90 €
Please select variants first

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista: